Pakketten

Voeg cardetailing pakketten toe

Koplampen detail

Koplampen zijn vaak het slachtoffer van steenslag en verliezen na enkele jaren veel aan glans en effectiviteit wat niet enkel een optisch probleem is, maar ook uw veiligheid verminderd. Bovendien zijn nieuwe koplampen duur en in het geval van oldtimers moeilijk vindbaar. De oplossing is onze koplampen detailing.

Leder detail

Bij leder detailing gaan we verder dan de klassieke interieur detail.
Sommige interieurs, vooral het leder van oudere en/of veel gebruikte autos en oldtimers, vereisen een andere aanpak en moeten zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan, bijgewerkt en geverfd worden.

Interior detail

Eendaagse behandeling van het interieur van de auto met water en gespecialiseerde top producten met het doel om zoveel mogelijk hardnekkig vuil en geur te verhelpen. Herstellen van het cockpit, de deurstijlen en de zetels behoren tot de mogelijkheden. Vraag tevens naar onze welbekende ledereiniging, lederherstel, lederverven en ledercoating mogelijkheden.

Signature Detail Pakket

Signature detail

Meerdaagse behandeling, reductie van swirls en krasjes van min. 98% en het weghalen van vlekken op de lak. Gebruik van de allerbeste producten beschikbaar op de markt, o.a. bij de coating gebruiken we de hoogwaardige producten. Resultaat is een volledig glansherstel en de wereldwijd beste lakbescherming. Deze behandeling is uiterst geschikt voor Old-timers en/of showroom auto’s.

Supreme Detail

Meerdaagse behandeling, reductie van swirls en krasjes min. 95% en vlekken op de lak. We gebruiken de allerbeste producten beschikbaar op de markt, o.a. bij de coating gebruiken we het hoogwaardige producten. Resultaat is volledig glansherstel en de wereldwijd beste lakbescherming. Aan te bevelen voor exclusieve wagens die frequent gebruikt worden.

Prestige detail van uw auto

Prestige detail

Meerdaagse behandeling om de glans te herstellen, met een reductie van swirls (lichte draai-krasjes) en krasjes van minimum 80% en het aanbrengen van een hoogwaardige wax. Resultaat is een volledig glansherstel.

Excellent detail

Dagbehandeling om de glans te herstellen, met aandacht voor swirls (lichte draai-krasjes) en het aanbrengen van een hoogwaardige coating.

Basic detail

Dagbehandeling om de glans te herstellen, met aandacht voor swirls (lichte draai-krasjes) en het aanbrengen van een hoogwaardige wax.
Uitermate geschikt om van uw auto een top-occassie te maken.

Nieuwe auto detail

Ultieme bescherming van de lak van uw nieuwe wagen. Met o.a. het aanbrengen van hoogwaardige lakcoating en –velgencoating.

Luxe handwassen van uw auto

Luxe Handwassen

Meest veilige manier van auto wassen, zonder krassen en met hoogwaardige reinigingsproducten.

Scroll to Top